Blog

Коледно благотворително тържество

Коледно благотворително тържество

На 17.12.2014 г. се проведе ежегодното коледно благотворително тържество под надслов „От деца за деца“. Храмът „Св. Параскева“ приюти деца лишени от родителска грижа от различни институции в страната, ученици и учители от няколко софийски гимназии и редица благодетели, които откликнаха на призива за съпричастност на фондация „Дарби“.

Няколко дни преди най-светлия християнски празник детските лица се озариха с усмивки не само заради стоплящите сърцето коледни изпълнения на малки и големи или заради безбройните торби с подаръци и лакомства за всяко дете, а най-вече заради подадената ръка, приятелската прегръдка и незабравимите мигове, прекарани заедно.
Учениците на Darbi College по традиция се погрижиха за децата от Дом за деца с трайни увреждания и съхранен интелект в гр. Луковит. След края на тържеството всички заедно отворихме подаръците и се забавлявахме с вече добре познатите си приятели. Благодарим за вълшебната коледна песен и красивите картички, които децата бяха подготвили за нас, но най-вече за усмивките и прекараното време заедно! До нови срещи!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Darbi College Darbi College
ул. Раковски 58 1000 София, България +359 2 998 30 55 college@darbi.eu